50-jarig jubileum EBO van Weel in Rhoon

2013 staat voor EBO van Weel in het teken van het 50-jarig jubileum. Door de oprichting van A. van Weel in 1963 is EBO van Weel gestart met het produceren van aanhangwagens vanuit een garage naast het woonhuis.

In de loop van de tijd heeft dit aanbod zich uitgebreid door de divisies carrosserieën en verkeerssystemen aan het portfolio toe te voegen. De producten zoals de bloemenwagen, geïsoleerde carrosserie combinaties , actiewagens, botsabsorbers en vandaag de dag de solar tekstwagen hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf een gestaagde groei kon doormaken. Het familiebedrijf heeft zich met deze producten ontwikkeld tot een gezond en stabiel bedrijf.

Sinds 2008 maakt de derde generatie van de familie van Weel deel uit van het bedrijf. In 2012 heeft EBO van Weel een nieuwe vestiging opgebouwd en alle werkzaamheden samengevoegd in één locatie. Deze ontwikkelingen hebben een nieuw impuls gegeven aan het bedrijf en biedt hierdoor veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen tot een innovatief technologie bedrijf.

Voor meer informatie over de historie van EBO van Weel kunt u een kijkje nemen op onze tijdlijn.

1973 - Opening vestiging Binnenbaan 32 te Rhoon