8x Andreasstrippenlegger geleverd aan Vermeulen Groep

Veilig werken tijdens wegafzettingen

Vermeulen Groep heeft gekozen voor acht Tiger Andreasstrippenleggers. Sinds 01-01-2021 heeft Rijkswaterstaat het verplicht gesteld om op veel locaties van het bovenliggende wegennet om Andreasstrippen automatisch plaatsen en ophalen. Dit staat omschreven in de nieuwe richtlijnen AVI (Aanvullende Veiligheidsmaatregelen bij langdurige incidenten).

Middels de Tiger Andreasstrippenlegger wordt voorkomen dat de chauffeur zijn of haar voertuig moet verlaten en op een gevaarlijke locatie met veel aanrijdend verkeer de andreasstrippen moet plaatsen. Vermeulen Groep heeft met de investering al haar Botsabsorber voertuigen uitgerust en is daarmee klaar voor de toekomst!

8x Andreastrippenlegger geleverd aan Vermeulen Groep

Wat kan de Tiger Andreasstrippenlegger?

De Tiger Andreasstrippenlegger is een half-automatische machine met een capaciteit van 9 Andreasstrippen om drie rijbanen af te kunnen zetten. Middels een een zeer eenvoudige afstandsbediening kan de bestuurder de machine gebruiken. Er zijn maar vier knoppen waar op geklikt kan worden.

Tevens is de machine zeer snel op- en af te bouwen aan het voertuig middels een DIN-plaat. De camera in de cabine is verbonden middels een Wifi verbinding, waardoor kabels overbodig zijn.

Wij zijn trots op de levering en hopen dat de machines een mooie bijdragen mogen leveren aan de veiligheid.

icon-contact
Vraag een demo aan!