EBO van Weel zet eerste stappen in Noorwegen

Land van onbegrendse mogelijkheden

Ook in Noorwegen staan de ontwikkelingen van de verkeerstechniek niet stil. Noorwegen beschikt over maar liefst meer dan 900 tunnels met een totale lengte 750km. Noorwegen beschikt dus over een zeer interessant en complex wegennet.

In Noorwegen zijn de ontwikkelingen omtrent het gebruik van LED-displays (vast en mobiel) en incident management steeds meer zichtbaar op de weg.

De overheid begint steeds meer te investeren in verkeersoplossingen, mede omdat het wegennet in Noorwegen steeds drukker begint te worden.

EBO van Weel vestigt dealer in Noorwagen

Sinds juni 2015 heeft EBO van Weel een partnerschap gesloten met een Noorse dealer in de stad Bergen. City Service is een jong bedrijf wat momenteel hard groeit en haar werkzaamheden uitrolt in de andere steden van Noorwegen.

Ook wordt er groei gecreëerd door binnen het bedrijf door meerdere disciplines te ontwikkelen waaronder de afdeling verkeersbegeleiding. De verhuur en verkoop van EBO van Weel verkeerssystemen brengt hun huidige werkzaamheden omtrent verkeer en mobiliteit op een geheel nieuw niveau. Via deze dealer bedienen wij de Noorse markt met de verkeerssystemen van EBO van Weel.

Hieronder ziet u een fotoreportage van de eerste levering, een Tekstwagen VW 1350 HB en een Botsabsorber met LED-display (TMA-02):

icon-contact
Vraag een demo aan!