Mobiele bermdrip – MBD-02

De bermdrip en stadsdrip hebben als primaire functie weggebruikers te informeren, waarschuwen en adviseren. Dit alles kan zijn bij calamiteiten, wegwerkzaamheden, evenementen of andere redenen waarvoor het verkeer geïnformeerd moet worden. EBO van Weel produceert drie typen bermdrips en één type stadsdrip. Bermdrip type 3 kan zowel vast als mobiel worden uitgevoerd.

Veel gebruikt voor langere periodes of crowd-management

De mobiele bermdrip wordt voornamelijk ingezet als periode van inzet langer is dan één maand. Deze opstelling kan goed gepositioneerd worden in de berm en heeft dankzij haar hoogte een zeer goede zichtbaarheid.

Tevens kan deze goede zichtbaarheid ook ingezet worden voor crowd-management. Veel evenement maken gebruik van Bermdrips en Traffic Fleet voor het snel en goed sturen van grote hoeveelheden mensen.

Op een vrachtwagen kunnen tussen de 6-8 bermdrips vervoerd worden, wat het product zeer efficient maakt als het gaat om transport.

Lange stand-alone tijd dankzij laag energieverbruik

In samenwerking met het Oostenrijkse bedrijf Swarco Futurit heeft EBO van Weel een nieuw 112*80 pixels full colour-display ontwikkeld. Dit LED-display maakt gebruik van de laatste technologieën en voldoet aan NEN12966.

Energiezuinigheid is het belangrijkste speerpunt. Hiervoor maakt Swarco gebruik van een unieke lenstechniek waardoor de lichtstraal alleen gericht is op het gedeelte waar nodig. Daarnaast worden LED’s die niet gebruikt worden uitgeschakeld en gebruiken daardoor geen energie, met als resultaat een maximaal vermogen van 195 Watt. Dit is een reductie van 87% in vergelijking met conventionele LED-displays.

Mobiele bermdrip draaibaar met full color LED-display Type 3C op zonne-energie Het Swarco Futurit LED-display in combinatie met zonne-panelen zorgt voor een degelijk stand-alone tijd.

Bermdrip Type 3c - Als vast of mobiel of zelfs draaibaar

Bermdrip type 3 kan zowel vast, mobiel o zelfs draaibaar worden uitgevoerd. In de vaste uitvoering wordt het LED-display aan een mast gemonteerd, waarbij de onderkant van het display op minimaal 2,75 meter hoogte boven het maaiveld wordt geplaatst.

In de mobiele uitvoering wordt het display aan een uitschuifbare mast gemonteerd met aan de onderzijde een contragewicht. Hierdoor is deze snel inzetbaar en verplaatsbaar.

Tevens kan er ook gekozen worden voor een 360 graden draaibare mast. Dit wordt mogelijk door middel van een draaikrans in de voet van de mobiele bermdrip.

Actuele reistijdinformatie voor het onderliggend wegennet project SAA5 - A9 VEENIX

Traffic Fleet: eenvoudig, overzichtelijk en efficiënt

Voor het online aansturen en beheren van uw wagenpark beschikt EBO van Weel over een online internetapplicatie, welke compleet in eigen beheer is ontwikkeld. Het is nu mogelijk om via PC, laptop, tablet of smartphone uw complete wagenpark online te beheren.

Smart-mobility toepassingen worden ontwikkeld op Traffic Fleet - jpeg

Laat u inspireren!

Specificaties

Elektrisch systeem

Spanning
24 Volt
Accu's
8 stuks (standaard semi-tractie)
Vermogen accu
230 Ah (standaard)
Acculader
230 Volt / 70 A
Aantal zonnepanelen
5 stuks
Maximaal vermogen zonnepanelen
200 Wp

LED-display

Merk
Swarco Futurit
Display
112*80 pixels
Spanning
24 Volt
Maximaal vermogen
195 Watt
icon-contact
Vraag een demo aan!