NIEUW: tekstwagen VW 1350 HB – CO2 neutraal in stedelijk gebieden

Compact en eenvoudig te manouvreren

Naast de tandemasser tekstwagen, heeft EBO van Weel een vereenvoudigd model ontwikkeld . Met het oog op de inzet van C02-neutrale toepassingen in provinciale en stedelijke gebieden, biedt deze compacte tekstwagen de oplossing.

De enkele as en het gewicht van 1.050 kg zorgen ervoor dat één persoon de tekstkar eenvoudig kan verplaatsen. Door de handbediende steunpoten en een hydraulisch uitschuifbaar LED-display, kan de tekstwagen in één handomdraai operationeel worden gemaakt. Tevens kan het display 360 graden gedraaid worden, wat de zichtbaarheid ten goede komt.

Tekstwagen CO2 neutraal voor stedelijk gebied voorzien van zonnepanelen en energiezuinig LED-display

Efficiënt – besparen op kosten tijdens aanschaf, onderhoud en transport

De vereenvoudigde tekstwagen bevat minder materialen en componenten, waardoor de kosten van aanschaf aanzienlijk lager zijn. Dankzij de toepassing van zonnepanelen worden de onderhoudskosten tot een minimum beperkt. Het compacte formaat (2.400mm x 1.730mm) en de opklapbare dissel bieden ook de mogelijkheid om efficiënter te transporteren. Dit resulteert uiteindelijk in minder uitstoot voor het milieu.

Tekstwagen CO2 neutraal voor stedelijk gebied voorzien van zonnepanelen en energiezuinig LED-display

CO2 Neutraal – een goede energiehuishouding resulteert in een laag verbruik

Werkend op zonne-energie, is de enkelasser tekstwagen voorzien van vier zonnepanelen. Twee stuks zijn gemonteerd op het bovendek van het chassis en twee stuks op de bovenzijde van het display.

Door het gebruik van een LED-display met een unieke lenstechniek, in combinatie met LED-uitschakeling, wordt er een energiebesparing van circa 80% behaald. Middels deze opstelling kan de tekstwagen standalone functioneren van april tot en met september, met 50% actieve beeldpunten.

Tekstwagen CO2 neutraal voor stedelijk gebied voorzien van zonnepanelen en energiezuinig LED-display

Aansturing via Traffic Fleet

Voor het online aansturen en beheren van uw wagenpark beschikt EBO van Weel over een online internetapplicatie, welke compleet in eigen beheer is ontwikkeld. Het is nu mogelijk om via PC, laptop, tablet of smartphone uw complete wagenpark online te beheren.

Smart-mobility toepassingen worden ontwikkeld op Traffic Fleet - jpeg

Laat u inspireren!