Vermeulen Groep investeert in tekstwagen en actiewagens

Al meer dan 40 jaar een prachtig familiebedrijf

Vermeulen Groep is al meer dan 40 jaar een familiebedrijf gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten binnen de infrastructuur. Naast verkeerstechniek bieden beschikken ze over andere specialisme zoals aanleg van wegen, beheer, onderhoud en services. Doordat ze alle specialisme in huis hebben, is een goede samenwerking bij grotere multidisciplinaire projecten vanzelfsprekend.

Voor de vernieuwing van hun vloot is Vermeulen Groep overgegaan tot de aanschaf van één nieuwe tekstwagen VW 1700 S en twee nieuwe solar actiewagens. Alle machines worden via Traffic Fleet aangestuurd en beheerd.

De tekstwagen – VW 1700 S is uitgevoerd met:
– 112*80 Swarco LED-display – 3G6 ECO
– LED-rijverlichting
– Klapkader voor gebruik als actiewagen
– 8x stuks accu’s semi-tractie
– 5x stuks zonnepanelen 200 Wp
– 3x stuks andreastrips
– 1x stuks reservewiel

De actiewagen is uitgevoerd met:
– Alternerende LED-pijl
– 6x stuks accu’s semi-tractie
– 3x stuks zonnepanelen 150 Wp
– 3x stuks andreastrippen
– 1x stuksreservewiel

Traffic Fleet heeft een belangrijke positie in de planningskamer

Traffic Fleet in de planningskamer van Vermeulen Groep

In de planningskamer van Vermeulen Groep heeft Traffic Fleet een belangrijke positie. De planners kunnen middels dit scherm continu toezicht houden op de stand van zaken omtrent hun verkeerssystemen.

Ze houden grip op de toestand van de machine als het gaat om animatie, accuspanning of de inhoud van de dieseltank. Daarnaast kunnen ze snel schakelen als gevraagd wordt een andere animatie te plaatsen op een van de tekstwagens.

Bekijk hier de foto's