14 Nieuwe WIS-voertuigen voor Provincie Zuid-Holland

Veiligheid voor de weg-inspecteur dankzij de app

De Provincie Zuid-Holland heeft haar weginspecteurs voorzien van nieuwe WIS-voertuigen. De Autodrips 2.0 zijn voorzien van aansturing via de GO112 in de cabine, tablet voor buiten de cabine en Traffic Fleet online voor op afstand.

In samenwerking met Marelko hebben wij een oplossing bedacht om de GO112 en de autodrip app vloeiend samen te laten werken. De WiFi-aansturing kan de positie van het LED-display, de animatie en de zwaaibalk op afstand (tot 100 meter) aansturen. De weginspecteur is dan in staat om direct bij aankomst het voertuig te verlaten en zichzelf in een veilige zone te brengen.

Traffic Fleet aansturing voor de Autpdrip via app op tablet Aansturing eenvoudig via app op tablet of smartphone.

Early Warning via Flister / Flitsmeister

Om de veiligheid te verhogen voor zowel de weggebruikers als de Weginspecteur, hebben wij het laatste jaar verschillende Smart Mobility applicaties ontwikkeld.

De Provincie Zuid-Holland heeft gekozen om de WIS-voertuigen uit te voeren met Early Warning informatie via Flister / Flitsmeister.

Weggebruikers worden middels een Early Warning al vanaf ca. 800 meter van te voren gewaarschuwd dat een hulpdienst ter plaatse is. De waarschuwing moet de attentiewaarde verhogen en de kans op ongelukken verlagen.

Early Warning berichten via Flitsmeister Flister voor hulpdiensten en WIS-voertuigen Early warning signaal via Flitsmeister (Flister) op uw smartphone

Koppeling met Verkeerscentrale regio Zuid-West Nederland

Vanuit de Verkeerscentrale Regio Zuid-West Nederland worden alle weginspecteurs aangestuurd. Voor het overzicht gebruikt de Verkeerscentrale Traffic Fleet.

De operators in de verkeerscentrale zien in één kaartweergave de locaties van de WIS’sen en ook hun status, namelijk bindend, beschikbaar, aanrijdend of ter plaatse.

Voor meer informatie kunt u kijken op Koppeling Verkeerscentrale.

14x Nieuwe WIS-voertuigen voor Provincie Zuid-Holland met Flitsmeister en koppeling verkeerscentrale

Specificaties

De autodrips 2.0 gemonteerd in de WIS-voertuigen zijn uitgevoerd met:

icon-contact
Vraag een demo aan!