22x Autodrip 2.0 met innovatieve snufjes voor Prov. Noord-Holland

Veiligheid voor de weg-inspecteur dankzij de app

De provincie Noord-Holland heeft haar weginspecteurs voorzien van nieuwe WIS-voertuigen. De Autodrips zijn voorzien van aansturing via de GO112 in de cabine, tablet voor buiten de cabine en Traffic Fleet online voor op afstand.

In samenwerking met Marelko hebben wij een oplossing bedacht om de GO112 en de autodrip app vloeiend samen te laten werken. De WiFi-aansturing kan de positie van het LED-display, de animatie en de zwaaibalk op afstand (tot 100 meter) aansturen. De weginspecteur is dan in staat om direct bij aankomst het voertuig te verlaten en zichzelf in een veilige zone te brengen.

Traffic Fleet aansturing voor de Autpdrip via app op tablet Aansturing eenvoudig via app op tablet of smartphone.

Early Warning via Flitsmeister + WiFi-P G5 Etsi

De Provincie Noord-Holland wilt graag voorop lopen met de nieuwste technologieën. Daarom hebben wij in samenwerking met hun de integratie van Early Warning signalen via Flister / Flitsmeister en vehicle-to-vehicle communicatie Wifi-P G5 Etsi netwerk.

Deze early warning modules worden ook wel Smart Mobility applicaties genoemd en moet voor zowel de weginspecteur als weggebruikers de veiligheid verhogen.

Early Warning berichten via Flitsmeister Flister voor hulpdiensten en WIS-voertuigen Early warning signaal via Flitsmeister (Flister) op uw smartphone

Specificaties

De autodrips 2.0 gemonteerd in de WIS-voertuigen zijn uitgevoerd met:

icon-contact
Vraag een demo aan!