Onderhoud en keuring

Onderhoud is van groot belang voor de levensduur van de mobiele verkeerssystemen. U kunt het onderhoud structureren door jaarlijkse een aanhangwagen keuring uit te voeren. Bij gebreken zullen wij vooraf een offerte opmaken en dit overleggen met u.

Periodiek onderhoud voorkomt hoge kosten

Vanwege economische en veiligheidsredenen is het verstandig om jaarlijks uw verkeerssystemen te voorzien van onderhoud.

Tijdens een jaarlijkse ‘check’ worden alle functionaliteiten gecheckt, gebreken die kunnen zorgen voor onveilige situatie vroegtijdig opgespoord.

Ook vanuit economisch oogpunt is jaarlijks onderhoud van belang. Bijvoorbeeld: wanneer vocht wordt aangetroffen in elektronische delen kan dit ernstige storingen veroorzaken. Als u hier tijdig bij bent kunt u de schade aanzienlijk beperken.

Keuring en onderhoud verkeerssystemen

Keuringsrapport voor uw VCA, KIWA of ISO

Indien gewenst kan na keuring van de aanhangwagen(s) een keuringsrapport worden opgesteld. Dit kan gebruikt worden voor verschillende eisen en certificaten (KIWA, VCA en ISO), om aan te tonen dat de aanhangwagen(s) tijdig en correct gekeurd zijn.

Periodieke keuring voor aanhangwagens

Altijd een offerte vooraf; wel zo eerlijk

Tijdens een periodieke keuring aan uw aanhangwagen kunnen tegen kritieke punten aanlopen die meer aandacht nodig hebben.

Wij zullen u altijd vooraf informeren middels een offerte wat de kosten zijn om het product weer in originele staat te krijgen. Hierdoor staat u nooit voor de verrassing van een hoge factuur.

Altijd een offerte alvorens de reparatie aan uw aanhangwagen

Laat u inspireren!