Bloemen aanhangwagen

Al sinds jaar en dag wordt de bloemenwagen door EBO van Weel geproduceerd in diverse uitvoeringen. De afmetingen van de bloemenwagen kunnen exact worden afgestemd op uw lading. Daarnaast zijn er bij ontwikkeling diverse mogelijkheden in zijdeuren, ladingvastzetsystemen, hang- en sluitwerk en diefstalbeveiliging.

Laadvermogen: 4-16 Deense karren

De afmetingen van de bloemenwagen kunnen geheel naar uw wens worden bepaald. Wij kunnen de aanhangwagen zo ontwerpen dat er 4 tot 16 Deense karren of 2 tot 10 VBA/BVH karren inpassen.

De laadruimte van de bloemen aanhangwagen kan worden voorzien van diverse typen ladingvastzetsystemen voor een betrouwbaar en veilig transport van uw goederen.

4 tot 16 Deense karren als laadvermogen van uw bloemen aanhangwagen

Comfort: lage laadvloerhoogte

Een bloemenwagen met een zeer lage laadvloerhoogte? Dat is voor ons geen enkel probleem. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de unieke constructie van het gehele chassis in combinatie met speciale assen.

Standaard wordt de vloer van de bloemenwagen uitgerust van 18mm duurzaam Betonplex antislip. Ook de laad/los-klep wordt hierbij voorzien van een grove antislip laag om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Lage laadvloerhoogte geeft comfort bloemenwagen

Verwerk u wensen in het ontwerp

De bloemenwagen kan voorzien worden van verschillende opties.
Hierbij kunt u denken aan een zijdeur, binnen verlichting, topverlichting of een spoiler voor de aerodynamica.

Tevens kunt u de banen lading rails op de gewenste plek laten monteren of bijvoorbeeld een zijdeur laten plaatsen. Omdat wij alle aanhangwagens op basis van maatwerk produceren, is het mogelijk om uw wensen eenvoudig te verwerken in het ontwerp.

 

Uw wensen verwerkt in uw bloemenwagen Een aerodynamica spoiler kan voor een brandstofbesparing van 20% opleveren.

Laat u inspireren!