Open aanhangwagen

Met een open aanhangwagen is het mogelijk om iedere gewenste vracht veilig en comfortabel te vervoeren. Wij leveren verschillende type: een enkel-asser, een twee-asser, een drie-asser, oprijwagen en schamel-aanhangwagens. Wij maken ons uniek door uw creatieve ideeën om te zetten tot een realistisch ontwerp en mooi product.

Wij staan voor alles open!

Gezamenlijk ontwerpen wij uw aanhangwagen

U heeft ideeën over hoe de perfecte maatwerk aanhangwagen ontworpen moet worden. Gedurende het ontwerpproces van de aanhangwagen worden alle wensen uitgebreid met u doorgenomen. Al uw ideeën en wensen worden verwerkt in een speciaal voor u gemaakt totaalontwerp.

Open aanhangwagens van EBO van Weel hebben een lange levensduur-verkleind

Een aanhangwagen voor het leven

Vergeleken met andere aanhangwagen producenten ontwerpen wij de chassis’s zwaarder dan nodig. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een keer te zwaar laden niet tot schade leidt.

Door gebruik te maken van een duurzame zinkbeschermlaag in combinatie met hoogwaardige kwaliteit onderdelen kunnen wij de levensduur van de aanhangwagens aanzienlijk verlengen.

Open aanhangwagens van EBO van Weel hebben een lange levensduur

Alle transportmogelijkheden

De open aanhangwagen wordt passend gemaakt op de ladingen die u gaat vervoeren, zoals: pallets, sloopafval, stukgoederen en of voertuigen. Ook is het mogelijk om de open aanhangwagen uit te voeren als machinetransporter.

Dankzij het maatwerk kunnen wij exact uw transportwensen verwerken in het ontwerp van de aanhangwagen.

Open aanhangwagens van EBO van Weel hebben een lange levensduur

Machinetransporter: zo laag mogelijk gebouwd

Naast het transporteren van stukgoederen is het ook mogelijk om de aanhangwagen uit te voeren als machinetransporter. Hierdoor kunt u machines en auto’s vervoeren. Dit wordt bereikt door de constructie van een laag chassis in combinatie met het toepassen van rijplaten aan de achterzijde. Afhankelijk van het gewicht en het type machine wordt de aanhangwagen uitgevoerd als twee-asser of drie-asser. Transport op maat.

Open aanhangwagens van EBO van Weel hebben een lange levensduur-verkleind

Laat u inspireren!

icon-contact
Contact ons!