Speciaalbouw aanhangwagen

Indien u opzoek bent naar een speciale aanhangwagen, dan beschikt EBO van Weel over de mogelijkheid om uw ideeën en wensen om te zetten in een voor u ontworpen aanhangwagen. Hierbij kunnen de open, gesloten en kipper aanhangwagen worden uitgevoerd als aanhangwagen met specifieke wensen.

Door de jaren heen heeft EBO van Weel vele projecten succesvol gerealiseerd, waardoor wij waardevolle kennis hebben opgebouwd.

Maatwerk: configureer uw aanhangwagen

De klant staat bij ons centraal en wij willen graag de perfecte speciaalbouw aanhangwagen voor u samenstellen. Gedurende het ontwerpproces van de aanhangwagen worden alle wensen uitgebreid met u doorgenomen. Al uw ideeën en wensen worden verwerkt in een totaalontwerp van de speciaalbouw aanhangwagen.

Gesloten aanhangwagen met koelmachine uitgevoerd als geconditioneerde aanhangwagen

Een aanhangwagen voor het leven

Vergeleken met andere aanhangwagen producenten ontwerpen wij de chassis’s zwaarder dan nodig. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een keer te zwaar laden geen gevolgen met zich meebrengt.

Door gebruik te maken van een duurzame zinkbeschermlaag in combinatie met hoogwaardige kwaliteit onderdelen kunnen wij de levensduur van de speciaalbouw aanhangwagens aanzienlijk verlengen.

Laat u inspireren!