Kipper aanhangwagen

Voor het gemakkelijk en snel afvoeren van lading kan er gekozen worden voor een kipper aanhangwagen. Deze wordt geproduceerd naar de wens van de klant. In krappe situaties is driezijdig kippend een belangrijk voordeel. De neerklapbare en afneembare zijwanden maken het mogelijk dat er grote lengtes worden geladen en de stukgoederen vanaf elke zijde eenvoudig gelost kunnen worden. Waardoor u efficiënter kunt lossen.

Maatwerk: configureer uw kipper aanhangwagen

De klant staat bij ons centraal en wij willen graag de perfecte kipper aanhangwagen voor u samenstellen. Gedurende het ontwerpproces van de kipper aanhangwagen worden alle wensen uitgebreid met u doorgenomen.

Al uw ideeën en wensen worden verwerkt in een speciaal voor u gemaakt totaalontwerp.

Maatwerk kipper aanhangwagen

Het sterkste chassis van Nederland

De kipper aanhangwagen wordt passend gemaakt op de ladingen die u gaat vervoeren, zoals: zand, grind, bladeren en sloopafval. Onze kipper aanhangwagens staan er om bekend dat deze zijn uitgevoerd met een zeer sterk chassis.

Hierdoor kunt u altijd ‘ja’ zeggen, tegen het laden van een schep extra!

Een sterk chassis voor een kipper aanhangwagen

Een aanhangwagen voor het leven

Vergeleken met andere aanhangwagen producenten ontwerpen wij de chassis’s zwaarder dan nodig. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een keer te zwaar laden geen gevolgen heeft.

Door gebruik te maken van een duurzame zinkbeschermlaag in combinatie met hoogwaardige kwaliteit onderdelen kunnen wij de levensduur van de aanhangwagens aanzienlijk verlengen.

Open aanhangwagens van EBO van Weel hebben een lange levensduur

Drievoudig kippend; wel zo handig!

De kipper aanhangwagen van EBO van Weel kan als een enkelzijdige kipper en driezijdige kipper worden uitgevoerd. Driezijdig kippend kan bij krappe situaties een belangrijk voordeel betekenen omdat de lading nu van alle kanten gelost kan worden.

Voor de aansturing kan er gekozen worden uit volledig hydraulische bediening en handmatige bediening.

Dit maakt u wendbaar in elke situatie tijdens uw werkzaamheden.

Laat u inspireren!