Gesloten aanhangwagen

De gesloten aanhangwagen maakt het mogelijk om de gewenste vrachten droog te vervoeren. De gesloten aanhangwagen kan worden voorzien van een Plywood, polyester of schuifzeil opbouw. Verder is er een geruime keuze uit diverse soorten achterdeuren, zijdeuren en schuifluiken. Tevens is het mogelijk om de aanhangwagen geconditioneerd uit te voeren. De gesloten aanhangwagen wordt passend gemaakt op de lading die u vervoerd.

Wij staan voor alles open!

Maatwerk: configureer uw aanhangwagen

De klant staat bij ons centraal en wij willen graag de perfecte gesloten aanhangwagen voor u samenstellen. Gedurende het ontwerpproces van de aanhangwagen worden alle wensen uitgebreid met u doorgenomen. Al uw ideeën en wensen worden verwerkt in een speciaal voor u gemaakt totaalontwerp.

Gesloten aanhangwagen met koelmachine uitgevoerd als geconditioneerde aanhangwagen

Een aanhangwagen voor het leven

Vergeleken met andere aanhangwagen producenten ontwerpen wij de chassis’s zwaarder dan nodig. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een keer te zwaar laden geen gevolgen met zich meebrengt.

Door gebruik te maken van een duurzame zinkbeschermlaag in combinatie met hoogwaardige kwaliteit onderdelen kunnen wij de levensduur van de aanhangwagens aanzienlijk verlengen.

Open aanhangwagens van EBO van Weel hebben een lange levensduur

Geconditioneerd behoort ook tot de mogelijkheid

De gehele configuratie van de gesloten plywood aanhangwagen kan geheel naar wens van de klant worden bepaald. De mogelijkheid is aanwezig om de gesloten plywood aanhangwagen geconditioneerd uit te voeren. Dit is toepasbaar voor koel/vries-transport en verwarmd transport.

Gesloten aanhangwagen met koelmachine uitgevoerd als geconditioneerde aanhangwagen

Laat u inspireren!