Onderhoud en keuring

Aanhangwagen onderhoud is van groot belang voor de levensduur van de aanhangwagen. U kunt het onderhoud structureren door jaarlijkse een aanhangwagen keuring uit te voeren. Bij gebreken zullen wij vooraf een offerte maken en dit met u overleggen.

Periodiek onderhoud voorkomt hoge kosten

Een keuringsbeurt is niet wettelijk verplicht, maar door regelmatig een keuring uit te voeren kunnen beginnende gebreken tijdig worden verholpen en voorkomt u onnodige reparaties.

Ook vanuit economisch oogpunt is jaarlijks onderhoud van belang. Bijvoorbeeld: wanneer uw remvoering nagenoeg versleten is, zal het metaal de remtrommel gaan beschadigen. De kosten bedragen dan niet alleen nieuwe remvoering maar ook nieuwe remtrommels.

Periodiek onderhoud aan uw aanhangwagen om hoge kosten te voorkomen

Keuringsrapport voor uw VCA, KIWA of ISO

Indien gewenst kan na keuring van de aanhangwagen(s) een keuringsrapport worden opgesteld. Dit kan gebruikt worden voor verschillende eisen en certificaten (KIWA, VCA en ISO), om aan te tonen dat de aanhangwagen(s) tijdig en correct gekeurd zijn.

Periodieke keuring voor aanhangwagens

Altijd een offerte vooraf; wel zo eerlijk

Tijdens een periodieke keuring aan uw aanhangwagen kunnen tegen kritieke punten aanlopen die meer aandacht nodig hebben.

Wij zullen u altijd vooraf informeren middels een offerte wat de kosten zijn om het product weer in originele staat te krijgen. Hierdoor staat u nooit voor de verrassing van een hoge factuur.

Altijd een offerte alvorens de reparatie aan uw aanhangwagen

Laat u inspireren!