Schade en reparatie

Helaas kampen carrosserieën af en toe met schades en reparaties. Hiervoor heeft EBO van Weel vakkundige mensen voor u klaar staan. Wij kunnen dit snel en gedegen voor u oplossen.

Wij helpen u met het schaderapport

Indien uw schade via de verzekering verkoopt, dan worden alle werkzaamheden voor u uit handen genomen. Er wordt een schaderapport opgesteld en in overeenstemming met uw verzekeraar de schade hersteld.

Schaderapport opstellen

Starten aan reparatie na goedkeuring

Pas wanneer de schade-expert en u goedkeuring hebben gegeven wordt er gestart met de reparatie van de schade. Hierdoor weet u zeker dat de reparatie voor het vooraf afgesproken bedrag wordt uitgevoerd.

Polyester schadeherstel

Binnen schadeherstel is EBO van Weel gespecialiseerd in polyester herstel. Door de ervaring en gebruik van juiste materialen kunnen vervelende schades onzichtbaar gemaakt worden. In de foto’s hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Schade herstel voor en na resultaat (1)

Ook voor uw spuitwerkzaamheden

Door middel van onze moderne spuitcabine en lasserij kunnen schades aan plaatwerk en chassis worden gerepareerd. Bij EBO van Weel werken geschoolden technici die door de jaren van ervaring vakkundige monteurs zijn.

Spuitwerkzaamheden in nieuwe spuitcabine voor lange voertuigen zoals vrachwagencombinaties

Laat u inspireren!