Koppeling externe systemen

Traffic Fleet beschikt over een koppelvlak (API) waarop externe systemen zich kunnen aansluiten om data synchronisatie te laten plaatsvinden. Op deze manier kunnen externe organisaties middels eigen applicaties de verkeerssystemen beheren en aansturen.

Belangrijke voordelen hiervan zijn dat er meer gebruikersgemak ontstaat voor de externe organisaties en dat er geen hardware- en softwaremodificaties nodig zijn in de verkeersvloot.

Bereik een maximale inzetbaarheid van uw verkeersvloot

Door uw verkeerssystemen te koppelen aan externe applicaties bereikt u een maximale inzetbaarheid van uw verkeersvloot. U kunt uw systemen voor bredere doeleinden inzetten en verhuren. Als voorbeeld geven we de koppeling met het crowd management systeem van een stad. Tijdens een grootschalig evenement in het centrum konden informatiepanelen geheel automatisch worden aangestuurd met boodschappen over looproutes en calamiteiten.

Tekstwagen gekoppeld met externe systemen via API koppeling met Traffic Fleet

Meer gebruikersgemak door het koppelen van applicaties

Applicaties en software ondersteunen bij het uitvoeren van mobiliteitsplannen. Dankzij de huidige technieken zijn er tegenwoordig vele applicaties die hiervoor toegepast kunnen worden. Echter het nadeel van veel applicaties is dat dit de gebruikersvriendelijk niet bevordert voor operators en verkeerskundigen die het verkeer moet sturen.

Door het koppelen van Traffic Fleet met externe applicaties kunnen de verkeerssystemen worden beheerd en aangestuurd vanuit één systeem. Via het koppelvlak kan uitwisseling van data plaatsvinden en kunnen opdrachten en scenario’s worden geactiveerd.

Koppeling met verkeerscentrale en externe organisatie via Traffic Fleet

Geen modificaties in hardware en software

Dankzij het koppelvlak tussen Traffic Fleet en de externe systemen zijn er geen modificaties meer nodig aan de hardware en software van uw product. Om te koppelen met dergelijke applicaties waren er voorheen wijzigingen benodigd in de gateway (hardware) en protocollen (software). Dit leidde tot hoge installatie- en onderhoudskosten voor de eigenaar van het systeem. Dankzij de koppeling kan de originele hardware en software behouden blijven.

Geen hardware wijzingen benodigd door slimme koppeling verkeerssystemen met verkeerscentrale
icon-contact
Vraag een demo aan!