Traffic Fleet

Voor het online beheer van uw verkeersvloot heeft EBO van Weel de applicatie Traffic Fleet ontwikkeld. Het is nu mogelijk om via desktop, tablet en smartphone uw wagenpark eenvoudig online te beheren.

Bij het ontwerp van Traffic Fleet is de focus gelegd op de ergonomie van de interface. Door gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit te creëren, is het mogelijk elk type gebruiker eenvoudig gebruik te laten maken van Traffic Fleet. Zo is een gebruiker in staat om op elk moment en elke plaats (via 4G of WiFi) de gehele verkeersvloot te beheren en direct aan te sturen.

Beheer al uw verkeerssystemen

Traffic Fleet is een platform voor het aansturen van tijdelijke en permanente verkeerssystemen. Door de eenvoud van het programma is elk object binnen handbereik. Al uw producten worden waar nodig voorzien van een beveiligd modem en hierdoor realtime weergegeven in Traffic Fleet. Door de simpele opzet en gebruiksvriendelijke interface wordt het beheer van uw verkeerssystemen een kinderspel.

Alle statusinformatie binnen handbereik

Het is belangrijk om ten alle tijden de actuele status van uw materieel in te zien. Op het werk, thuis of onderweg. De applicatie Traffic Fleet is ontworpen voor desktop, tablet en smartphone. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers altijd online de meest recente overzicht- en statuslijsten opvragen van de materieelstukken. GPS-posities, draaiuren, accuspanning en onderhoudsplanning zijn vanaf uw devices binnen handbereik!

Traceer uw complete wagenpark

In de applicatie kunt u via de kaartweergave al uw objecten eenvoudig traceren. U ziet direct de actuele locatie op straatniveau van uw verkeersvloot. Daarnaast kunt u via de kaartweergave belangrijke statuswaarden inzien, zoals bijvoorbeeld de accuspanning, huidige animatie en eventuele storingsmeldingen.

U klikt door naar de detailpagina wanneer u meer statusinformatie van het object wilt inzien. Op deze pagina worden alle mogelijke meet- en systeemgegevens weergeven die u nodig heeft om eventuele storingen te kunnen herleiden of te voorkomen. Indien een storing optreed wordt er automatisch een e-mailbericht verstuurd naar de technische medewerkers van uw organisatie.

Animaties gemaakt en verstuurd in enkele seconden

Uniek in Traffic Fleet is de online editor waarmee animaties ontworpen kunnen worden voor verkeerssystemen met LED-displays. Middels een simpel stappenplan kan binnen enkele seconden een animatie worden samengesteld. De animatie wordt vervolgens opgeslagen in de algemene bibliotheek van de organisatie. Standaard bevat Traffic Fleet een uitgebreide symbolen- en bordenbibliotheek. Naar wens kunnen ook eigen afbeeldingen worden geüpload vanaf uw desktop naar de applicatie.

Animaties maken voor displays via Traffic Fleet

Genereer een tijdelijk verhuuraccount

Om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten is Traffic Fleet uitgerust met een verhuurmodule. Middels deze module kunt u een tijdelijk online account genereren voor uw klanten. Zij hebben hiermee de mogelijkheid om de gehuurde systemen zelf aan te sturen en te beheren. Een voordeel voor de klant en een voordeel voor uw organisatie!

De verhuurmodule kan ook andersom worden ingezet om uw eigen wagenpark uit te breiden. Systemen van andere organisaties kunnen hierdoor in uw eigen account worden beheerd en aangestuurd.

Verhuur uw tekstwagen eenvoudig met de Traffic Software
icon-contact
Vraag een demo aan!