ZBINDEN Posieux nieuw dealer voor Zwitserse markt

Zbinden Posieux, een innovatief familiebedrijf

Zbinden Posieux is sinds 2016 dealer van EBO van Weel producten. Zbinden is een modern bedrijf met veel technische kennis in huis en heeft als hoofdactiviteiten: maatwerk carrosserie en wagenbouw.

Al meer dan 70 jaar zet Zbinden de werkzaamheden voort als familiebedrijf. Met de nieuwste machines en moderne productie technieken behaald Zbinden een efficiënt productieproces. De engineering zorgt ervoor dat ze alle complexe vraagstukken worden voorzien van een innovatieve oplossing.

De eerste set Totems geleverd aan onze Zwitserse dealer Zbinden Posieux (7)

De eerste levering resulteert in een nieuw product

In Zwitserland mogen wegwerkers hun voertuig niet meer verlaten om bijvoorbeeld een tekstwagen af te koppelen en in te regelen. Hiervoor heeft ZBINDEN Posieux een innovatieve aanhangwagen ontwikkeld met constructie voor bandtransport. Vervolgens kunnen dan twee ’totems’ vervoert en geplaatst worden op de autosnelweg.

De totem bestaat uit een frame waaraan twee 80*80 full-colour LED-displays zijn gemonteerd. Het achterste LED-display wordt in operationele stand hydraulisch omhoog gebracht. Hierna worden de LED-displays uiteraard aangestuurd via Traffic Fleet.

Zie meer foto's

icon-contact
Vraag een demo aan!