BE-oplegger

Met het gemak van een aanhangwagenrijbewijs is het mogelijk om vrachten te vervoeren die gebruikelijk met een vrachtwagen vervoerd worden. Net als bij conventionele vrachtwagens bestaat de combinatie uit een trekker en een oplegger.

Meer gewicht met minder rijbewijs

Voor het besturen van de een BE-oplegger is geen vrachtwagenrijbewijs nodig. De BE-oplegger mag een maximale lengte van 10.50 meter hebben en een combinatietotaalgewicht bedragen van 7490kg. De BE-oplegger kan hierdoor veel taken vervullen die normaal gesproken door een vrachtwagen vervult moeten worden, wat tevens ook een besparing oplevert op de brandstofkosten.

Functionaliteit

De BE-oplegger wordt geheel onder eigen fabricaat geproduceerd en kan geheel naar wens van de klant worden ontworpen. Zo kan er gekozen worden voor een Plywood- of een geconditioneerde uitvoering met koeling en/of verwarming. Om de functionaliteit te vergroten is het mogelijk om zijdeuren en een laadklep te monteren. De afmeting, kleuren, bestickering, type verlichting en andere accessoires kunnen geheel naar wens van de klant worden ingericht.

Uw configuratie

Gedurende het ontwerpproces van de BE-oplegger worden uw wensen uitgebreid doorgenomen om uiteindelijk een zo goed mogelijk ontwerp te kunnen maken van de BE-oplegger. Wij zitten graag met u samen om tafel, om uitgebreid uw ideeën en opties door te nemen om deze uiteindelijk door te voeren in het totaalontwerp. Dit resulteert in een prachtig resultaat.

Laat je inspireren!