Gesloten carrosserie (plywood)

De gesloten carrosserie, ook wel gesloten plywood opbouw genoemd, wordt voornamelijk gebruikt voor distributievervoer. De gesloten carrosserie is toepasbaar op kleinere voertuigen tot 3,5 TON, maar ook voor vrachtwagens of opleggers.

Het productieproces

De gesloten carrosserieën worden door EBO van Weel geheel onder eigen fabricaat gemaakt. Eerst begint dit met het vervaardigen van het hulpraam op het chassis. Het chassis wordt uitgevoerd met een laadklep, kisten(kunststof of RVS) en onder-rijbescherming.

De vloer kan uitgevoerd worden met Betonplex, hardhout of polyester afhankelijk van het type vracht dat u gaat vervoeren. De Plywood opbouw wordt hier naderhand op geassembleerd, waarbij de klant kan kiezen om de functionaliteit van de opbouw te vergroten door zijdeuren als optie te nemen.

Lange levensduur

Wij zijn actief met de carrosseriebouw voor collitransport. Doordat collitransport gekenmerkt wordt door een zeer intensief gebruikersniveau, zal de gehele vrachtwagen sterk geconstrueerd moeten zijn.

Deze opbouw van de gesloten carrosserie wordt vervaardigt uit Plywood panelen en staat bekend om haar lange levensduur. Een ander groot voordeel is, is dat de wanden van de Plywood opbouw geheel naadloos zijn. De gesloten carrosserie zijn standaard afgewerkt met hoogwaardige onderdelen zoals RVS-sluitwerk.

Speciaalbouw

Maatwerk interieur voor gesloten carrosserie van Peinemann Dit is een mobiele werkplaats, waarbij het wij de werkbanken hebben voorbereid van het interieur.

Wij hebben een flexibele manier van werken wat ervoor zorgt dat de carrosserie volledig voldoet aan uw wensen. Gedurende het ontwerpproces van de opbouw worden alle wensen doorgenomen. Al uw ideeën en wensen worden verwerkt in een speciaal voor u gemaakt totaalontwerp. Dit zorgt ervoor dat de gesloten carrosserie volledig voldoen aan de wensen van de klant.

Laat je inspireren!