Overbouw en renovatie

Uit ervaring is gebleken dat de polyester opbouw langer meegaat dan het chassis waarop de carrosserie is gemonteerd. Daarnaast is het mogelijk dat het voertuig na verloop van tijd niet volledig meer voldoet aan de specifieke eisen en wensen van de gebruiker. Hiervoor kan het voordelig zijn om de optie te overwegen van het renoveren van de huidige carrosserie. De carrosserie wordt dan gedemonteerd en overgeplaatst op een chassis van een vrachtwagen.

U kunt weer opnieuw kiezen

Na de eerste levensduur kan veel veranderd zijn omtrent uw wensen, denkend aan kleur, deuren, etc. Tijdens de overbouw kunnen deze aspecten weer opnieuw bepaald worden, net zoals bij het ontwerpen van een nieuwe carrosserie.

Overbouw en meer

Tijdens de overbouw van de carrosserie kunt u ook schades en andere onvolkomenheden verwerken in de opdracht. Wij zorgen ervoor dat de carrosserie er weer perfect bij staat, nadat deze onze werkplaats verlaat.

Eindresultaat

Om de overbouw af te ronden wordt er gebruikt gemaakt van een nieuwe moderne spuitcabine. Tevens worden doorgaans alle toebehoren van de carrosserie vernieuwd. In combinatie met de polyesterwerkzaamheden zorgt dit ervoor dat uw carrosserie weer functioneel en representatief is voor de komende jaren.

Laat je inspireren!