Open laadbak

Voor de open laadbak is een breed scala aan transportmogelijkheden beschikbaar. De open laad wordt ontworpen op de ladingen die worden vervoerd. Hierbij moet u denken aan pallets, sloopafval, stukgoederen, verkeersborden en voertuigen. Hierbij kan er worden gekozen voor een carrosserie op een bestel- of een vrachtwagen. Een bijkomend voordeel van een open bestelwagen is dat hiervoor geen groot rijbewijs benodigd is.

Alles start met een goed ontwerpproces

Wij hebben een flexibele manier van werken wat ervoor zorgt dat de carrosserie volledig voldoet aan uw wensen. Gedurende het ontwerpproces van de opbouw worden alle wensen doorgenomen. Al uw ideeën en wensen worden verwerkt in een speciaal voor u gemaakt totaalontwerp. Dit zorgt ervoor dat de gesloten carrosserie volledig voldoen aan de wensen van de klant.

Alles start bij een goed ontwerpproces van de open carrosserie

Heavy duty: voor intensief gebruik

De open laadbak van EBO van Weel wordt geproduceerd met een hoogwaardige kwaliteit en heeft hierdoor een lange levensduur. Dit wordt onder andere gecreëerd door een chassis te produceren met dikker staal en een zinkbeschermlaag. De vloer van de open laadbak wordt uitgevoerd met duurzaam Betonplex, hardhout of een andere type vloer naar keuze.

Maatwerk open laadbak

Wat is uw transportlading?

De gehele configuratie van de open laadbak wordt afgestemd op het transport van uw lading. De neerklapbare en afneembare aluminium zijwanden maken het mogelijk dat er grote lengtes kunnen worden geladen en de stukgoederen vanaf elke zijde eenvoudig gelost kunnen worden. Ook is het mogelijk om de open carrosserie als kipper uit te voeren.

Uw ladingsschema word verwerkt in een passend ontwerp

Maatwerk: gebouwd volgens uw wensen

De open carrosserie kan volledig naar wens van de klant worden ingevuld. Een aantal keuzemogelijkheden hierbij zijn onder andere diverse gereedschapskisten, materialen, rolluiken, zijslagen en onder-rijbescherming en koprekken. Ook zijn er diverse opties in zij- en werkverlichting. Als afwerking kan de open laadbak gespoten worden in uw bedrijfskleuren.

Laat je inspireren!