Maatwerk carrosserie

U zoekt iets dat afwijkt van de standaard maatvoering. Een maatwerk carrosserie die speciaal aansluit op uw specifieke wensen omtrent uw ladingvervoer. Hierbij kunt u denken aan een slim doorlaad-systeem tot aan een totaal afwijkend chassis of opbouw. Door de jaren heen heeft EBO van Weel vele projecten succesvol gerealiseerd waardoor wij waardevolle kennis hebben opgebouwd.

Maatwerk begint bij een goed idee

Bij het bouwen van een maatwerk carrosserie proberen wij uw idee om te zetten tot een technisch haalbaar product. Wanneer er toch nog iets is waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft, laat het ons dan weten. We lossen het zo snel mogelijk voor u op. Op basis van het totaalontwerp van de speciaalbouw carrosserie zullen wij een offerte doen.

Zoals u ziet is vrijwel alles mogelijk!

Bijsturen tijdens het producieproces

Na opdracht betrekken wij u nauw bij het productieproces. Naast dat het een interessant proces is, kunt u altijd nog eventuele onderwerpen bijstellen. Tekeningen van de maatwerk carrosserie kunnen af en toe afwijken van de realiteit en de vooraf geschepte verwachting.

Het is de kracht van EBO van Weel dat wij hier flexibel mee om kunnen gaan en het beste eindresultaat kunnen afleveren.

Maatwerk carrosserie gebouwd als verhuiswagen voor ABC Den Hartogh gebouwd op een Renault

Laat je inspireren!

icon-contact
Vraag offerte aan!