LZV-vrachtwagen combinatie

De LZV-voertuigen, ook ecocombi’s genoemd, worden sinds 2012 toegelaten op de Nederlandse wegen. Belangrijke voordelen kunnen behaald worden op het gebied van CO2 reductie, en de verbetering van de bereikbaarheid en veiligheid van de Nederlandse wegen.

Kies uw gewenste LZV configuratie

Er zijn verschillende configuraties mogelijk als het gaat om de LZV-voertuigcombinaties. EBO van Weel ontwerpt en produceert alle van deze configuraties. U kunt kiezen voor geconditioneerde uitvoeringen of Plywood.

Ook de laadschema’s, indeling van de compartimenten en het gebruik van dubbele vloeren kunnen naar wens van de klant worden ingericht. Om de functionaliteit van de opbouw te vergroten kunnen er op elk gewenste plek zijdeuren in de opbouw worden gemonteerd.

LZV configuraties combinaties vrachtwagen Hiernaast ziet u een overzicht van de mogelijke LZV vrachtwagen configuraties.

Voordelen voor portemonnee en milieu

Door het gebruik van een LZV combinatie kunt u op de volgende punten voordelen behalen:

  • Minder vervoersbewegingen
  • De transportkosten en brandstofkosten zijn lager per eenheid
  • Minder CO2 uitstoot per vervoerde eenheid

 

Onderkoppeling op LZV oplegger - ecocombi

Klant specifiek ontwerp

Wij bieden u de mogelijkheid om mee te denken over het ontwerp van de LZV-voertuigcombinatie, zoals bijvoorbeeld over compartimentindeling en koelingsmogelijkheden. De klant krijgt de volledige ruimte om met ideeën en opties te komen, waarna deze door EBO van Weel zullen worden verwerkt tot een totaalontwerp van de LZV-voertuigcombinatie.

Laat je inspireren!