34x Totems als onderdeel van automatische afzettingen

Een afzetting plaatsen met de Totems

Klik op de foto's

Zwitserse regering streeft naar nul dodelijke ongelukken per jaar

In Zwitserland is het in de toekomst verplicht om afzettingen op snelwegen te plaatsen, waarbij de directe operaties niet meer door wegwerkers worden uitgevoerd. Dit dient geautomatiseerd te worden, zodat de wegwerkers niet meer in onveilige werkvakken staan tijdens het op-en afbouwen van de afzettingen.

Dit zijn maatregelen genomen vanuit de Zwitserse regering met als doel nul te streven naar nul verkeersdoden per jaar.

Totems voor veilige wegafzettingen

Een sterk staaltje werk door Zbinden

Onze dealer in Zwitserland heeft totaal concept ontwikkeld. Het concept bestaat uit een aanhangwagen met twee voetsstukken waarop de Totems geplaatst zijn. De aanhangwagens zijn voorzien van een kip-systeem en bandtransport voor het af- en opladen van de Totems.

Alle functionaliteiten worden bediend vanuit het trekkend voertuig. Hier bediend de bestuurder de aanhangwagens, het op- en neer brengen van het LED-display en het tonen van de juiste animatie via Traffic Fleet.

Achtergrond informatie over Zbinden Posieux SA

Totems voor veilige wegafzettingen

Zbinden is een prachtig familiebedrijf dat is opgericht in 1946. Na de oorlog gestart als trailer- en landbouwmechanisatie bedrijf ontwikkelde het zich verder in de trailer markt voor verkeerwerken. Om aan de productiebehoefte te voorzien werd aangrenzend een eigen plaatwerkerij gebouwd.

10 jaar geleden heeft de derde generatie haar intreden gedaan gezamenlijk met een omvangrijk aantal investeringen en grote nationale contracten.

Heden ten dage focust Zbinden zich voornamelijk op niche markten waar veel expertise in ontwikkeling van innovatieve producten en gebruik van nieuwe technieken een uitgangspunt zijn.

De activeitein van het bedrijf zijn opgedeeld in vijf gebieden:

  • Carrosseriebouw
  • Dealer van aanhangwagenmerken
  • Industriële plaatwerkerij
  • Machinebouw
  • Advies en technische ontwikkeling
Gebouw van Zbinden Posieux SA
icon-contact
Ik wil meer informatie!