Vermeulen Groep als eerste partij live met Flister en Flitsmeister

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Een waarschuwing ontvangen via je routeplanner dat er een (tijdelijke) wegafzetting geplaatst is?

Via de app van Flitsmeister is dat nu mogelijk.

De Vermeulen Groep, EBO van Weel en Flister maken het door een slimme koppeling van hun systemen mogelijk, om binnen één minuut de plaatsing van een wegafzetting via Flitsmeister kenbaar te maken aan de naderende weggebruiker.

Flister flitsmeister toegepast op pijlwagen - Early Warning

Flister staat bekend om haar Early Warning informatie van ambulances, weginspecteurs en politie. Vanaf nu worden daar ook de pijlwagens en botsabsorbers aan toe gevoegd.

EBO van Weel verzameld alle data via Traffic Fleet en deelt deze data, in opdracht van de eigenaar van het verkeerssysteem met Flister/Flitsmeister.

Vermeulen Groep als test eerste partij live met Flitsmeister

Als eerste in Nederland heeft de Vermeulen Groep, als uitvoerder van Incident Management voor onder andere Rijkswaterstaat, haar pijlwagens (en botsabsorbers) uitgerust met Flister. Dit systeem is in staat een waarschuwing uit te zenden naar naderende automobilisten. Zij kunnen deze waarschuwing o.a. ontvangen via Flitsmeister op hun smartphone.

Niet alleen verhoogt de Early Warning techniek de veiligheid van de weggebruikers maar ook van haar werknemers die elke dag op de snelwegen te vinden zijn.

Rijkswaterstaat gebruikt het systeem ook in de voertuigen van weginspecteurs.

Vermeulen Groep plaatst slimme wegafzettingen met Early warning van Flister Een foto van de succesvolle test op de Rijksweg.

Betrokken partijen bij deze ontwikkeling:

icon-contact
Vraag een demo aan!