Mumbai – Traffic InfraTech Expo 2018

Aftermovie Mumbai Traffic Infra Tech Expo

Klik op foto's van de beurs

"Designed in the Netherlands, made in India"

In samenwerking met Ador Powertron Ltd. hebben wij de VW 750 tekstwagen ontwikkeld voor de Indiase markt. Met Ador’s ruime ervaring in productie industriele toepassingen en de verkeersgerelateerde productontwikkelingen van EBO is het gelukt om een kwalitatief hoogwaardige en technisch zeer vernieuwend concept te ontwikkelen voor de Indiase markt.

In Mumbai vond de Traffic Infratech Expo 2018 plaats waar het model officieel gelanceerd is. Tevens wordt ook Traffic Fleet aangeboden via de verkoopkanalen van Ador.

ADOR EBO trailer at Mumbai Traffic InfraTech Expo 2018

Grote verkeersuitdagingen bestrijden met Traffic Fleet

Ook in India kunnen tekstwagens aangestuurd worden door middel van Traffic Fleet. Eenvoudig via smart phone en PC kunnen gebruikers van Traffic Fleet haar wagenpark online beheren en aansturen.

Metropool steden in India staan in de komende jaren voor grote uitdagingen door enorm sterk toenemende groei van verkeer. Slimme oplossingen zijn nodig om deze problemen te bestrijden.

Smart Mobility applicaties via Traffic Fleet kunnen in combinatie met de Ador/EBO tekstwagen een belangrijke rol spelen. Denk hierbij aan de volgende toepassingen:

Realtime reistijd voor Mumbai Airport op tekstwagen

Achtergrond informatie van Ador Powertron Ltd.

Een prachtig familiebedrijf met haar core business in gelijkrichter transformatoren. Het bedrijf is een onderdeel van de 110 jaar oude ADOR Group. Dit bedrijf heeft haar sporen verdiend in verschillende industriele markten zoals de constructie, fabrikant lasmachines (SAF Oerlikon) en energiecentrales.

Ador Powertron richt zich sinds de laatste jaren op snel ontwikkelende markten zoals: Clean air, Defense en Smart cities. Hierin nemen zij een leidende rol om innovaties te importeren en zelf te ontwikkelen voor toepassingen op de Indiase markt.

De missie van Ador luidt dan ook:

“Helping make India smarter, cleaner and more secure.”

Ador Team at Traffic InfraTech Expo 2018 Mumbai